Moulded chocolates

(49 customer reviews )

650.00 DKK

Duration: 3 hours 30 min

Learn the art of molding chocolates by a French chocolatier with years of experience.

If you have never worked with chocolate, and dream of making chocolate from scratch, then this hands-on course is for you.

After a brief introduction of the different chocolates and tempering methods, we will make different chocolates from scratch. We fill them with various ganache.
You will learn different techniques to mold, fill and close the chocolate shells.

We will produce 4 different kinds of chocolates.
The course includes a break with coffee/tea.
The chocolates are shared/mixed and packed in boxes, so you can take them home.

Each participant get a box of chocolates to take home
(approx 40 pcs. assorted filled chocolates / 400 gr.).

The class will be in English
This class is perfect for beginners.
Recipes will be sent by e-mail after the course.

Order
Class in English   
SUNDAY 07 FEBRUARY 2021 | 14:00-17:30
fully booked
Class in English   
SUNDAY 07 MARCH 2021 | 14:00-17:30
6 in stock
Class in English   
SATURDAY 01 MAY 2021 | 09:00-12:30
8 in stock
    Rated 5 out of 5

    Henrieta Ivan

    Review in Danish

    De bedste kurser, jeg deltog i. Jeg anbefaler varmt andre at deltage i Frédérics kurser :)

    Rated 5 out of 5

    Thomas Thrane

    Review in Danish

    Virkelig godt kursus men en meget behagelig stemning

    Rated 5 out of 5

    Carsten Houmark

    Review in Danish

    Vel planlagt, vel forberedt med alt muligt gjort klar. Passioneret og veluddannet chokolatier,- og ikke mindst dygtigt pædagogisk tilrettelagt. Min datter og jeg er meget glade 😊 Tak for en berigende oplevelse 🙏

    Rated 5 out of 5

    Pedro Gusmao

    Review in English

    It was super fun experience, I did it with my girlfriend and it is great time for couples. Chef Frédéric is super knowledgeable and makes sure that everyone can follow and produce great results! Easy recommend, will be going back for more workshops!

    Rated 5 out of 5

    Signe Jacobsen

    Rated 5 out of 5

    Eva O'Reilly

    Review in Danish

    Helt fantastisk oplevelse - er så glad for at jeg endelig tog chancen. Selvom man aldrig har arbejdet med chokolade før kan man sagtens følge med og få noget lækkert med hjem. Kan varmt anbefales til alle chokolade-elskere.

    Rated 5 out of 5

    Karina Larsson

    Review in Danish

    Fantastisk kursus, fantastisk undervisning og lokaler. Dette er mit anden kursus hos Frederic og endnu engang fantastisk. Kommer helt sikkert igen og kan anbefale kurserne til andre.

    Rated 5 out of 5

    Nana Jensen

    Rated 5 out of 5

    Heidi Hartmann

    Review in Danish

    Det var rigtig lærerigt og nemt at forstå fremgangsmåden på tempereringen af chokoladen. Et hyggeligt kursus som jeg vil anbefale til andre. Tusind tak.

    Rated 5 out of 5

    Elsebeth Steen Jensen

    Rated 5 out of 5

    Maja Buccoliero

    Review in Danish

    Hyggeligt og virkeligt lærerigt kursus. Frederik er meget dygtig og god til at få alle med. Helt igennem en god aften. Tak

    Rated 5 out of 5

    Omar Taha

    Review in English

    Best and worth , very Nicke person olso cheap

    Rated 4 out of 5

    Maria Aliti

    Rated 5 out of 5

    Nilas Hjalte Lundt Simonsen

    Review in English

    Frederic is a great teacher. There were eight of us at this course and we paired two and two, which was fine as we constantly switched and we both got to practice all the skills multible times. The techniques, little do's and don'ts and genreal tips were very good as well. I can highly recommend this course.

    Rated 5 out of 5

    Catharina Nilsson

    Review in Danish

    Det var rigtig lærerigt og samtidig sjovt

    Rated 5 out of 5

    Charlotte Grumme

    Review in Danish

    Tak for igår - det var et rigtig godt og lærerigt chokoladekursus - sjovt, hyggeligt, spændende og meget udbytterigt - en dejlig dag - mange hilsner Charlotte Grumme

    Rated 4 out of 5

    Alice Sjurkalina

    Review in Danish

    Frédérik er enormt dygtig og har masser af viden at dele af, samt gode tips og tricks. Desværre var der meget mere teori end praksis. Man endte det meste af tiden med at stå og lytte og se Frédérik gøre det meste, uden man selv fik lov til f. Eks at temperere chokolade, en del som jeg vil mene er en vigtig del af kurset. Det gik til tider også lidt hurtigt, og nogle af de spørgsmål de andre stilte blev ikke altid besvaret ordenligt. Nå det er sagt, skal man ikke være i tvivl om at man får en masse viden, lækre opskrift og blod på tanden til at eksperimentere hjemme

    Rated 5 out of 5

    Sarah Madsen

    Review in Danish

    Super lærerig, underholdende og inspirerende kursus. Frederick er unik, hans franske tilgang til tingene gør oplevelsen sjov og overhovedet ikke formel. Holdstørrelsen på 8 personer gav plads til at man både kunne arbejde selvstændigt og samtidig få den nødvendige assistance uden at vente på det :) Vil helt sikkert på et kursus hos Terrible igen!

    Rated 5 out of 5

    Hanne Asping Dahlgaard

    Review in Danish

    Efter et spændende chokoladekursus i går, er jeg stadig ret høj af begejstring. Det var virkelig en stor oplevelse at deltage. Jeg glæder mig allerede til at kunne deltage i et andet kursus hos Frederic Terrible en gang i 2020. Hanne Asping

    Rated 5 out of 5

    Helle Rønnow

    Review in Danish

    Det er et virkeligt godt kursus, selv hvis man har tempereret en del, kan man lære noget. Der kommer en masse guldkorn og tips i løbet af de 3.5 timer. Kan varmt anbefales.