Moulded chocolates

(39 customer reviews )

650.00 DKK

Duration: 3 hours 30 min

Learn the art of molding chocolates by a French chocolatier with years of experience.

If you have never worked with chocolate, and dream of making chocolate from scratch, then this hands-on course is for you.

After a brief introduction of the different chocolates and tempering methods, we will make different chocolates from scratch. We fill them with various ganache.
You will learn different techniques to mold, fill and close the chocolate shells.

We will produce 4 different kinds of chocolates.
The course includes a break with coffee/tea.
The chocolates are shared/mixed and packed in boxes, so you can take them home.

Each participant get a box of chocolates to take home
(approx 40 pcs. assorted filled chocolates / 400 gr.).

The class will be in English
Maximum 8 participants for this session
This class is perfect for beginners.
Recipes will be sent by e-mail after the course.

Order
    Rated 5 out of 5

    Maja Buccoliero

    Review in Danish

    Hyggeligt og virkeligt lærerigt kursus. Frederik er meget dygtig og god til at få alle med. Helt igennem en god aften. Tak

    Rated 5 out of 5

    Omar Taha

    Review in English

    Best and worth , very Nicke person olso cheap

    Rated 4 out of 5

    Maria Aliti

    Rated 5 out of 5

    Nilas Hjalte Lundt Simonsen

    Review in English

    Frederic is a great teacher. There were eight of us at this course and we paired two and two, which was fine as we constantly switched and we both got to practice all the skills multible times. The techniques, little do's and don'ts and genreal tips were very good as well. I can highly recommend this course.

    Rated 5 out of 5

    Catharina Nilsson

    Review in Danish

    Det var rigtig lærerigt og samtidig sjovt

    Rated 5 out of 5

    Charlotte Grumme

    Review in Danish

    Tak for igår - det var et rigtig godt og lærerigt chokoladekursus - sjovt, hyggeligt, spændende og meget udbytterigt - en dejlig dag - mange hilsner Charlotte Grumme

    Rated 4 out of 5

    Alice Sjurkalina

    Review in Danish

    Frédérik er enormt dygtig og har masser af viden at dele af, samt gode tips og tricks. Desværre var der meget mere teori end praksis. Man endte det meste af tiden med at stå og lytte og se Frédérik gøre det meste, uden man selv fik lov til f. Eks at temperere chokolade, en del som jeg vil mene er en vigtig del af kurset. Det gik til tider også lidt hurtigt, og nogle af de spørgsmål de andre stilte blev ikke altid besvaret ordenligt. Nå det er sagt, skal man ikke være i tvivl om at man får en masse viden, lækre opskrift og blod på tanden til at eksperimentere hjemme

    Rated 5 out of 5

    Sarah Madsen

    Review in Danish

    Super lærerig, underholdende og inspirerende kursus. Frederick er unik, hans franske tilgang til tingene gør oplevelsen sjov og overhovedet ikke formel. Holdstørrelsen på 8 personer gav plads til at man både kunne arbejde selvstændigt og samtidig få den nødvendige assistance uden at vente på det :) Vil helt sikkert på et kursus hos Terrible igen!

    Rated 5 out of 5

    Hanne Asping Dahlgaard

    Review in Danish

    Efter et spændende chokoladekursus i går, er jeg stadig ret høj af begejstring. Det var virkelig en stor oplevelse at deltage. Jeg glæder mig allerede til at kunne deltage i et andet kursus hos Frederic Terrible en gang i 2020. Hanne Asping

    Rated 5 out of 5

    Helle Rønnow

    Review in Danish

    Det er et virkeligt godt kursus, selv hvis man har tempereret en del, kan man lære noget. Der kommer en masse guldkorn og tips i løbet af de 3.5 timer. Kan varmt anbefales.

    Rated 5 out of 5

    Marianne Bech

    Review in Danish

    Godt kursus lærerigt god inspiration Under hyggelige foŕhold

    Rated 5 out of 5

    Bodil Foxby

    Review in Danish

    Et rigtig fint kursus, hvor der blev lagt vægt på både at se og mærke, hvordan chokoladen skulle være, før man kan lykkes med fremstilling af fyldte chokolader hjemme, samt en større teoretisk forståelse af forskellige typer chokolade. Kan helt klart anbefales.

    Rated 5 out of 5

    Pia Sylvester

    Review in Danish

    Meget lærerigt og underviseren formåede at afmystificere chokoladetemperering - så nu vil jeg glæde mine omgivelser med lækker fyldte chokolader

    Rated 5 out of 5

    Karen Nielsen

    Rated 5 out of 5

    nanna st?cker

    Review in Danish

    En sjov og lærerig måde at bruge en søndag eftermiddag på i en god atmosfære, nu skal jeg i gang med chokoladen selv :-)

    Rated 5 out of 5

    Kamma Listoft

    Rated 5 out of 5

    Henriette Enghave

    Review in Danish

    Super sjovt. Rigtig gode forklaringer på alt om chokolade. Virkelig professionel, men man kan være med hele vejen. Var få på kurset, så rigtig god tid til at få svar på alle spørgsmål. Super.super hyggelige timer. Kommer helt sikkert igen på et af de andre kurser som Frederic holder....og virkelig lækkert at Frederic går så meget op i rengøring undervejs i forløbet uden at det tager tid fra det vigtige...Føler sig meget velkommen.

    Rated 5 out of 5

    mai brith graarup

    Review in Danish

    Det har været en lærerig dag fortalt og vist på en måde der er til at forstå Vil klart anbefale det

    Rated 5 out of 5

    Lis Hemmingsen

    Review in Danish

    Mega god oplevelse og sublim undervisning - kan på det varmeste anbefales. jeg kommer igen !!!!

    Rated 5 out of 5

    Helle Simonsen

    Review in Danish

    Fantastisk stemning. Frederic er super inspirerede. Kan kun anbefale hans kurser