Moulded chocolates

(22 customer reviews )

650.00 DKK

Duration: 3 hours 30 min

Learn the art of molding chocolates by a French chocolatier with years of experience.

If you have never worked with chocolate, and dream of making chocolate from scratch, then this hands-on course is for you.

After a brief introduction of the different chocolates and tempering methods, we will make different chocolates from scratch. We fill them with various ganache.
You will learn different techniques to mold, fill and close the chocolate shells.

We will produce 4 different kinds of chocolates.
The course includes a break with coffee/tea.
The chocolates are shared/mixed and packed in boxes, so you can take them home.

Each participant get a box of chocolates to take home
(approx 40 pcs. assorted filled chocolates / 400 gr.).

The class will be in English
Maximum 8 participants for this session
This class is perfect for beginners.
Recipes will be sent by e-mail after the course.

Order
Class in English   
SUNDAY 29 SEPTEMBER 2019 | 14:00-17:30
5 in stock
Class in English   
SUNDAY 27 OCTOBER 2019 | 14:00-17:30
8 in stock
Class in English   
SUNDAY 10 NOVEMBER 2019 | 14:00-17:30
8 in stock
Class in English   
SUNDAY 08 DECEMBER 2019 | 14:00-17:30
8 in stock
Class in English   
SUNDAY 26 JANUARY 2020 | 14:00-17:30
8 in stock
Class in English   
SUNDAY 01 MARCH 2020 | 14:00-17:30
8 in stock
    Rated 5 out of 5

    mai brith graarup

    Review in Danish

    Det har været en lærerig dag fortalt og vist på en måde der er til at forstå Vil klart anbefale det

    Rated 5 out of 5

    Lis Hemmingsen

    Review in Danish

    Mega god oplevelse og sublim undervisning - kan på det varmeste anbefales. jeg kommer igen !!!!

    Rated 5 out of 5

    Helle Simonsen

    Review in Danish

    Fantastisk stemning. Frederic er super inspirerede. Kan kun anbefale hans kurser

    Rated 5 out of 5

    Lis Tonnesen

    Rated 4 out of 5

    Søren Rasmussen

    Review in Danish

    Rated 5 out of 5

    Christian Poulsen

    Review in English

    Super kompetent og grundig kursusleder, Frédéric førte os fint igennem teknikken omkring temperering og fyldet i chokoladerne. Det var langt nemmere end forventet og Frédéric var tålmodig og venlig. Chokoladerne blev vanvittig flotte og lækre. Det vil helt sikkert blive nemt at anvende teknikken hjemme efterfølgende. Kursusset kan klart anbefales - også selvom man ikke har færdighederne i orden inden.

    Rated 5 out of 5

    Helle Thomassen

    Review in Danish

    Utrolig læring kursus i gode lokaler og behagelig stemning

    Rated 5 out of 5

    Marianne Bülow

    Rated 5 out of 5

    Cristina Echenagusia

    Rated 5 out of 5

    Monika Jarnfelt

    Review in Danish

    Whats's not to like? En fantastisk oplevelse. Temperering af chokoladen blev gennemgået step by step. Nogle smarte triks til at pynte formene. Forskellige ganasher blev lavet. Vi hyggede os gevaldigt. Til sidst, efter 3.5 times underholdning fik man chokoladen med hjem som vi alle lavede fælles Helt klart en dejlig oplevelse som jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg kommer gerne igen

    Rated 5 out of 5

    Karen Borg

    Review in Danish

    Lærerigt og sjovt. En rigtig god kombination af det teoretiske og det praktiske. Tak for et godt kursus.

    Rated 5 out of 5

    Johannes Brøgger Andersen

    Review in Danish

    Sjovt og lærerigt kursus!

    Rated 5 out of 5

    Gitte Jørs

    Review in Danish

    Super godt kursus. Tager gerne afsted en gang til.

    Rated 5 out of 5

    Julie pedersen

    Review in Danish

    Meget lærerigt og underholdende chokoladekursus, samt virkelig gode noter og opskrifter, vi fik tilsendt efterfølgende. Det er dejligt, at man som helt nybegynder kan få succes med kunsten at temperere chokolade og lave lækre, fyldte chokolader. Jeg vil se frem til også at prøve et af de andre kurser, når muligheden byder sig.

    Rated 5 out of 5

    Philip Reitzel

    Review in Danish

    Meget interessant kursus, og Frederic er en inspirerende og god underviser. :-)

    Rated 4 out of 5

    Troels Vastrup

    Review in Danish

    Vi blev med sikker hånd, meget udførligt ført gennem alle de nødvendige teknikker for at kunne lave fyldte chokolader. Fine faciliteter og råvarer. Der var ro og god tid. Alt i alt en rigtig god oplevelse for min (dessert-erfarne) datter og jeg. Troels

    Rated 4 out of 5

    Pierre Henriksen

    Review in English

    Good time and great information. I would have appreciated more manual work.

    Rated 5 out of 5

    Viktoria Djurdjevic Johansson

    Rated 5 out of 5

    Gitte Hansen

    Review in Danish

    Lærte meget om chokolade. God stemining

    Rated 5 out of 5

    Trine Lund Jensen

    Review in Danish

    Fantastisk oplevelse og det er bestemt ikke det sidste kursus vi tager hos ham ??? alle pengene værd ?