CHOKOLADE PÅSKEÆG

Varighed: 3 timer 30 min

Lær kunsten at arbejde med chokolade af en fransk chocolatier med mange års erfaring,og lav Jeres eget påskeæg med hjemmelavet indhold.

Efter en kort introduktion af de forskellige chokolader og tempererings metoder til at få blank chokolade med det helt rigtige “knæk”,
vil vi gå i gang med store chokoladepåskeægskaller, som bliver pyntet og derefter små påskeæg fyldt med nougat og marcipan.
I lærer forskellige teknikker til at pynte, støbe og fylde chokoladeforme til påskeæg.
Resultat bliver, at I får et originalt og personligt påskeæg i chokolade.

Kurset indeholder en pause, hvor der bliver serveret kaffe/te.
Chokoladerne bliver pakket ind i cellofan med bånd, så i kan tage dem med hjem.

Prisen inkluderer
– Råvarer og instruktion
– Kaffe/te
– Pose til transport
– Alle opskrifter bliver sendt på e-mail, efter arrangementet er afholdt

Niveauet er for begyndere.