8 anmeldelser af CHOKOLADEKURSUS
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
499.00 kr.
Varighed: 2 timer 30 minHar du aldrig arbejdet med chokolade, eller driller tempereringen, så kom og lær teknikkerne af en erfaren chokolatier med mange års erfaring.
Korrekt tempereret chokolade er nemlig en forudsætning for at få fine blanke chokolader med det rigtige knæk, så det er vigtigt at mestre.
Efter en kort introduktion af de forskellige typer chokolader og tempererings metoder, går vi i gang med at lave forskellige enkle franske klassiske chokolader fra bunden. Målet med kurset er, at I får helt styr på tempereringen, så I vil temperere al jeres chokolade selv – både mørk og fløde chokolade – og med 2 forskellige metoder. I laver en slags fyldt chokolade i en form og 3 klassiske franske chokolader.
2,5 time i chokoladens verden.
Råvarer og instruktion i chokoladeteknikker.
Fremstilling af 4 forskellige chokolader.
En pause med the og kaffe.
Emballage til transport så I kan tage dem med hjem.
Alle opskrifter bliver sendt på e-mail efter arrangementet er afholdt.
I arbejder sammen 2 og 2, så hvis du bestiller dette kursus alene, skal du være opmærksom på, at du vil blive sat sammen med en anden chokoladeentusiast. Men dette er også en god chance for at møde nye mennesker.
Tag gerne dit eget forklæde med ellers får du et engangsforklæde.
Lad fingerringe blive hjemme eller tag dem i lommen under kurset.
Børn fra 9 år er velkomne på kurset, hvis de køber billet og deltager sammen med en betalende voksen.
Børn fra 15 år kan deltage alene, men venligst kontakt mig før I reserverer, så jeg kan bekræfte. Jeg accepterer kun betalende deltagere i køkkenet.
Niveauet er for begyndere.
Kurset vil være på dansk.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
June –
Alt i alt en rigtig god oplevelse. God underviser, lærte meget. Kan helt klart anbefales.
Tommy –
Frederic var en virkelig god lærer. Både vidende, men også rigtig god til at vise hvordan man skal gøre og de så “tricks” Vil helt klart anbefale at gå hos Frederic
Anne –
Super god oplevelse, god forklaring og struktur. Tiden blev brugt effektivt.
Anette –
Rigtig god oplevelse med gode instruktioner i temperering af chokolade. Jeg er nu klar til at kaste mig ud i det herhjemme.
Mathias –
Det var en virkelig sjov oplevelse og vi blev guidet meget professionelt hele vejen igennem.
Nicolai –
Super godt nemt og lige til
Ditte –
Rigtig god oplevelse
Lis –
En meget grundig forklaring, så vi får lyst til at prøve det selv hjemme. Hyggelige omgivelser og dejlig stemning. Har tidligere været på macaron kursus samme sted med Frédéric Terrible, og det var samme positive oplevelser.