CITRONGRÆS KOKOS GANACHE

Til cirka. 40 stk. macaroner

200 g kokosmælk 18% fedt
250 g hvid chokolade
2-3 stk. stænger citrongræs, fintsnittet
20 g citronsaft
20 g frisk ingefær

Hæld kokosmælk, frisk revet ingefær og citronsaft i en gryde og bring den i kog.
Når kokosmælken har kogt, tages gryden af blusset, og de fintsnittede stænger citrongræs tilsættes.
Lad citrongræsset trække i cirka 10 minutter.
Varm kokosmælken op igen til cirka 80 grader.
Sigt kokosmælken i en fin sigte og check, at den vejer ca. 125 g.
Hæld evt. en smule vand i.
Hæld kokosmælken over chokoladen og rør forsigtigt med en dejskraber.
Rør i ganachen, indtil chokoladen er smeltet.
Dæk skålen med plastfilm.
Opbevar ganachen i køleskabet og lad den hærde.