HANDELSBETINGELSER

Generelle betingelser og vilkår

Betaling

Du kan benytte følgende betalingskort: American Express, Mastercard og Visa.Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms, med mindre andet er angivet.
Der opkræves ikke gebyr for brug af Visa/Dankort.

Når bestillingen er gennemført, modtager du en bekræftelse på betalingen via e-mail.
Vi bruger et godkendt betalingssystem, og alle betalings informationer sendes krypteret.
Vi modtager derfor ingen informationer om din konto eller kortoplysninger men udelukkende en besked om, at kurset er betalt.

Ved gruppe arrangementer betales hele beløbet via bankoverførsel eller mobilepay.
Betalingen skal være os i hænde inden kursusstart.

Personoplysninger

Personlige oplysninger du giver til Terrible i forbindelse med købet videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger opbevares forsvarligt elektronisk hos os.
Navn, telefonnummer og e-mail gemmes, så vi kan få fat i dig ved evt. ændringer eller annulleringer, samt til at sende dig opskrifterne fra kurset.

Fortrydelsesret

Ifølge en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter“, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af billetter til en særlig event/kursus)”. Det betyder, at køb af et kursus er bindende, og at kurset ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se evt. www.forbrug.dk

Men du har mulighed for at sælge/videregive billetten til en anden person.

Aflysning af kurser

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun af os i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset.
Ved refundering beder vi dig sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre beløbet.

Specielle hensyn

Hvis du er allergisk overfor specifikke fødevarer, eller hvis du har en religiøs overbevisning der gør, at du ikke spiser visse fødevarer, så vil vi meget gerne vide det inden kursusstart.
Vi gør vores bedste for imødekomme alle hensyn.
Forbehold
Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl, udsolgte kurser og afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.