INFORMATION OM COVID-19

Kære kunder.

Opdateret d. 18. December 2021 kl.: 10.00

Terrible er en enmandsvirksomhed, så mens jeg afholder mine kurser, vil jeg ikke være på kontoret og svare på jeres e-mails, men jeg svarer selvfølgelig så hurtigt som muligt.
Så har I spørgsmål, er i velkomne til at kontakte mig på frederic@terrible.dk   Jeg vil også løbende opdatere både min hjemmeside og Facebook.

Jeg er stadig åben, da jeg hører under kategorien serveringssteder, ligesom restauranter også stadig holdes åbne.
Læs mere her: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/omraader/cafe-restaurant-og-natteliv

Alle åbne og offentlige kurser afholdes som planlagt. Kurser bookes online på min hjemmeside eller på mine partner sider (Truestory, Airbnb, Viator)

En tryg og god oplevelse i køkkenet.
Et kursus skal altid være en tryg og god oplevelse. Derfor har alle også et ansvar for at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så vi kan passe på os selv og hinanden.
Så bliv hjemme hvis du har symptomer, og host eller nys i ærmet. 

  • HUSK GYLDIGT CORONAPAS – Ifølge myndighederne er det et krav at kunne fremvise gyldigt coronapas ved indgangen.
  • Mundbind/visir skal bæres af alle, når man ankommer og bevæger sig rundt i lokalerne. Mundbind/visir må fjernes, når man sidder ned.
  • Der er håndsprit på hver arbejdsstation i køkkenet, og der er selvfølgelig mulighed for at vaske hænder så tit man ønsker det.
  • Der er rigelig plads i køkkenet, så vi kan holde god afstand til hinanden. Så krav om 2 kvm2 pr. siddende gæst er fint overholdt, og der er max 12 deltagere.
  • Og der bliver luftet ud og gjort rent før og efter hvert kursus.

De bedste hilsner
Frédéric Terrible