FYLDTE CHOKOLADER

(38 kundeanmeldelser)

650.00 DKK

Varighed: 3 timer 30 min

Lær kunsten at støbe chokolader af en fransk chocolatier med mange års erfaring.

Har du aldrig arbejdet med chokolade, og drømmer du om at lave fyldte chokolader fra bunden, så du efterfølgende kan forkæle familie og venner med din hjemmelavede chokolade konfekt? Så er dette kursus lige noget for dig.

Efter en kort introduktion af de forskellige chokolader og tempererings metoder til at få blank chokolade med det helt rigtige “knæk”, vil vi gå i gang med at lave forskellige fyldte chokolader fra bunden. Vi fylder chokoladerne med forskellig ganache.
I lærer også forskellige teknikker til at støbe, fylde og lukke chokoladeskaller.

Der bliver fremstillet i alt 4 forskellige slags chokolader.
Kurset indeholder en pause, hvor der bliver serveret kaffe/te.
Chokoladerne bliver fordelt og pakket i æsker, så i kan tage dem med hjem.

Hver deltager får en æske med chokolader med hjem
(ca. 40 stk. blandede fyldte chokolader / 400 gr.).

Der er maximum 8 deltagere per hold.
Niveauet er for begyndere.
Opskrifterne bliver sendt på e-mail efter kurset.

Se mere her650.00 DKK

Ikke på lager

Se mere her650.00 DKK

Ikke på lager

650.00 DKK

6 på lager

650.00 DKK

7 på lager

650.00 DKK

6 på lager

650.00 DKK

7 på lager

650.00 DKK

7 på lager

650.00 DKK

8 på lager

650.00 DKK

8 på lager

38 anmeldelser af FYLDTE CHOKOLADER

    Rated 5 out of 5

    Omar Taha

    Review in English

    Best and worth , very Nicke person olso cheap

    Rated 4 out of 5

    Maria Aliti

    Rated 5 out of 5

    Nilas Hjalte Lundt Simonsen

    Review in English

    Frederic is a great teacher. There were eight of us at this course and we paired two and two, which was fine as we constantly switched and we both got to practice all the skills multible times. The techniques, little do's and don'ts and genreal tips were very good as well. I can highly recommend this course.

    Rated 5 out of 5

    Catharina Nilsson

    Review in Danish

    Det var rigtig lærerigt og samtidig sjovt

    Rated 5 out of 5

    Charlotte Grumme

    Review in Danish

    Tak for igår - det var et rigtig godt og lærerigt chokoladekursus - sjovt, hyggeligt, spændende og meget udbytterigt - en dejlig dag - mange hilsner Charlotte Grumme

    Rated 4 out of 5

    Alice Sjurkalina

    Review in Danish

    Frédérik er enormt dygtig og har masser af viden at dele af, samt gode tips og tricks. Desværre var der meget mere teori end praksis. Man endte det meste af tiden med at stå og lytte og se Frédérik gøre det meste, uden man selv fik lov til f. Eks at temperere chokolade, en del som jeg vil mene er en vigtig del af kurset. Det gik til tider også lidt hurtigt, og nogle af de spørgsmål de andre stilte blev ikke altid besvaret ordenligt. Nå det er sagt, skal man ikke være i tvivl om at man får en masse viden, lækre opskrift og blod på tanden til at eksperimentere hjemme

    Rated 5 out of 5

    Sarah Madsen

    Review in Danish

    Super lærerig, underholdende og inspirerende kursus. Frederick er unik, hans franske tilgang til tingene gør oplevelsen sjov og overhovedet ikke formel. Holdstørrelsen på 8 personer gav plads til at man både kunne arbejde selvstændigt og samtidig få den nødvendige assistance uden at vente på det :) Vil helt sikkert på et kursus hos Terrible igen!

    Rated 5 out of 5

    Hanne Asping Dahlgaard

    Review in Danish

    Efter et spændende chokoladekursus i går, er jeg stadig ret høj af begejstring. Det var virkelig en stor oplevelse at deltage. Jeg glæder mig allerede til at kunne deltage i et andet kursus hos Frederic Terrible en gang i 2020. Hanne Asping

    Rated 5 out of 5

    Helle Rønnow

    Review in Danish

    Det er et virkeligt godt kursus, selv hvis man har tempereret en del, kan man lære noget. Der kommer en masse guldkorn og tips i løbet af de 3.5 timer. Kan varmt anbefales.

    Rated 5 out of 5

    Marianne Bech

    Review in Danish

    Godt kursus lærerigt god inspiration Under hyggelige foŕhold

    Rated 5 out of 5

    Bodil Foxby

    Review in Danish

    Et rigtig fint kursus, hvor der blev lagt vægt på både at se og mærke, hvordan chokoladen skulle være, før man kan lykkes med fremstilling af fyldte chokolader hjemme, samt en større teoretisk forståelse af forskellige typer chokolade. Kan helt klart anbefales.

    Rated 5 out of 5

    Pia Sylvester

    Review in Danish

    Meget lærerigt og underviseren formåede at afmystificere chokoladetemperering - så nu vil jeg glæde mine omgivelser med lækker fyldte chokolader

    Rated 5 out of 5

    Karen Nielsen

    Rated 5 out of 5

    nanna st?cker

    Review in Danish

    En sjov og lærerig måde at bruge en søndag eftermiddag på i en god atmosfære, nu skal jeg i gang med chokoladen selv :-)

    Rated 5 out of 5

    Kamma Listoft

    Rated 5 out of 5

    Henriette Enghave

    Review in Danish

    Super sjovt. Rigtig gode forklaringer på alt om chokolade. Virkelig professionel, men man kan være med hele vejen. Var få på kurset, så rigtig god tid til at få svar på alle spørgsmål. Super.super hyggelige timer. Kommer helt sikkert igen på et af de andre kurser som Frederic holder....og virkelig lækkert at Frederic går så meget op i rengøring undervejs i forløbet uden at det tager tid fra det vigtige...Føler sig meget velkommen.

    Rated 5 out of 5

    mai brith graarup

    Review in Danish

    Det har været en lærerig dag fortalt og vist på en måde der er til at forstå Vil klart anbefale det

    Rated 5 out of 5

    Lis Hemmingsen

    Review in Danish

    Mega god oplevelse og sublim undervisning - kan på det varmeste anbefales. jeg kommer igen !!!!

    Rated 5 out of 5

    Helle Simonsen

    Review in Danish

    Fantastisk stemning. Frederic er super inspirerede. Kan kun anbefale hans kurser

    Rated 5 out of 5

    Lis Tonnesen

    Rated 4 out of 5

    Søren Rasmussen

    Review in Danish

    Rated 5 out of 5

    Christian Poulsen

    Review in English

    Super kompetent og grundig kursusleder, Frédéric førte os fint igennem teknikken omkring temperering og fyldet i chokoladerne. Det var langt nemmere end forventet og Frédéric var tålmodig og venlig. Chokoladerne blev vanvittig flotte og lækre. Det vil helt sikkert blive nemt at anvende teknikken hjemme efterfølgende. Kursusset kan klart anbefales - også selvom man ikke har færdighederne i orden inden.

    Rated 5 out of 5

    Helle Thomassen

    Review in Danish

    Utrolig læring kursus i gode lokaler og behagelig stemning

    Rated 5 out of 5

    Marianne Bülow

    Rated 5 out of 5

    Cristina Echenagusia

    Rated 5 out of 5

    Monika Jarnfelt

    Review in Danish

    Whats's not to like? En fantastisk oplevelse. Temperering af chokoladen blev gennemgået step by step. Nogle smarte triks til at pynte formene. Forskellige ganasher blev lavet. Vi hyggede os gevaldigt. Til sidst, efter 3.5 times underholdning fik man chokoladen med hjem som vi alle lavede fælles Helt klart en dejlig oplevelse som jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg kommer gerne igen

    Rated 5 out of 5

    Karen Borg

    Review in Danish

    Lærerigt og sjovt. En rigtig god kombination af det teoretiske og det praktiske. Tak for et godt kursus.

    Rated 5 out of 5

    Johannes Brøgger Andersen

    Review in Danish

    Sjovt og lærerigt kursus!

    Rated 5 out of 5

    Gitte Jørs

    Review in Danish

    Super godt kursus. Tager gerne afsted en gang til.

    Rated 5 out of 5

    Julie pedersen

    Review in Danish

    Meget lærerigt og underholdende chokoladekursus, samt virkelig gode noter og opskrifter, vi fik tilsendt efterfølgende. Det er dejligt, at man som helt nybegynder kan få succes med kunsten at temperere chokolade og lave lækre, fyldte chokolader. Jeg vil se frem til også at prøve et af de andre kurser, når muligheden byder sig.

    Rated 5 out of 5

    Philip Reitzel

    Review in Danish

    Meget interessant kursus, og Frederic er en inspirerende og god underviser. :-)

    Rated 4 out of 5

    Troels Vastrup

    Review in Danish

    Vi blev med sikker hånd, meget udførligt ført gennem alle de nødvendige teknikker for at kunne lave fyldte chokolader. Fine faciliteter og råvarer. Der var ro og god tid. Alt i alt en rigtig god oplevelse for min (dessert-erfarne) datter og jeg. Troels

    Rated 4 out of 5

    Pierre Henriksen

    Review in English

    Good time and great information. I would have appreciated more manual work.

    Rated 5 out of 5

    Viktoria Djurdjevic Johansson

    Rated 5 out of 5

    Gitte Hansen

    Review in Danish

    Lærte meget om chokolade. God stemining

    Rated 5 out of 5

    Trine Lund Jensen

    Review in Danish

    Fantastisk oplevelse og det er bestemt ikke det sidste kursus vi tager hos ham ??? alle pengene værd ?

    Rated 4 out of 5

    Marianne Tholstrup Svendsen

    Rated 5 out of 5

    Cat Warner

    Review in English

    Moulded chocolates - insightful, inriching and fun learning experience. And veeryy delicious ? Also loved the coffee break with homemade Danish pastries!!! Will come back!

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.