53 anmeldelser af FYLDTE CHOKOLADER
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
OBS ! Disse fyldte chokolade kurser vil ikke fortsætte i det nye år. Nedenstående datoer er de sidste af den slags.
(Alle andre kurser fortsætter ifølge min kalender)
Jeg sælger stadig chokolade kurser gennem truestory.dk. Det er en lidt anden version kursus.
Du kan se datoer og booke her:
https://truestory.dk/oplev/
Lær kunsten at støbe chokolader af en fransk chocolatier med mange års erfaring.
Har du aldrig arbejdet med chokolade, og drømmer du om at lave fyldte chokolader fra bunden, så du efterfølgende kan forkæle familie og venner med din hjemmelavede chokolade konfekt? Så er dette kursus lige noget for dig.
Efter en kort introduktion af de forskellige chokolader og tempererings metoder til at få blank chokolade med det helt rigtige “knæk”, vil vi gå i gang med at lave forskellige fyldte chokolader fra bunden. Vi fylder chokoladerne med forskellig ganache.
I lærer også forskellige teknikker til at støbe, fylde og lukke chokoladeskaller.
Der bliver fremstillet i alt 4 forskellige slags chokolader.
Kurset indeholder en pause, hvor der bliver serveret kaffe/te.
Chokoladerne bliver fordelt og pakket i æsker, så i kan tage dem med hjem.
Hver deltager får en æske med chokolader med hjem
Niveauet er for begyndere.
Opskrifterne bliver sendt på e-mail efter kurset.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Sara Sørensen –
Mette Gotfredsen –
Hyggeligt og lærerigt kursus i fyldte chokolader. Vi blev guidet grundigt i gennem processerne, og kom hjem med en æske flotte og blanke chokolader
Louise Pedersen –
Anette Kudsk –
Tilpas længde og sværhed. Vi hyggede os.
Henrieta Ivan –
De bedste kurser, jeg deltog i. Jeg anbefaler varmt andre at deltage i Frédérics kurser :)
Thomas Thrane –
Virkelig godt kursus men en meget behagelig stemning
Carsten Houmark –
Vel planlagt, vel forberedt med alt muligt gjort klar. Passioneret og veluddannet chokolatier,- og ikke mindst dygtigt pædagogisk tilrettelagt. Min datter og jeg er meget glade 😊 Tak for en berigende oplevelse 🙏
Pedro Gusmao –
It was super fun experience, I did it with my girlfriend and it is great time for couples. Chef Frédéric is super knowledgeable and makes sure that everyone can follow and produce great results! Easy recommend, will be going back for more workshops!
Signe Jacobsen –
Eva O'Reilly –
Helt fantastisk oplevelse - er så glad for at jeg endelig tog chancen. Selvom man aldrig har arbejdet med chokolade før kan man sagtens følge med og få noget lækkert med hjem. Kan varmt anbefales til alle chokolade-elskere.
Karina Larsson –
Fantastisk kursus, fantastisk undervisning og lokaler. Dette er mit anden kursus hos Frederic og endnu engang fantastisk. Kommer helt sikkert igen og kan anbefale kurserne til andre.
Nana Jensen –
Heidi Hartmann –
Det var rigtig lærerigt og nemt at forstå fremgangsmåden på tempereringen af chokoladen. Et hyggeligt kursus som jeg vil anbefale til andre. Tusind tak.
Elsebeth Steen Jensen –
Maja Buccoliero –
Hyggeligt og virkeligt lærerigt kursus. Frederik er meget dygtig og god til at få alle med. Helt igennem en god aften. Tak
Omar Taha –
Best and worth , very Nicke person olso cheap
Maria Aliti –
Nilas Hjalte Lundt Simonsen –
Frederic is a great teacher. There were eight of us at this course and we paired two and two, which was fine as we constantly switched and we both got to practice all the skills multible times. The techniques, little do's and don'ts and genreal tips were very good as well. I can highly recommend this course.
Catharina Nilsson –
Det var rigtig lærerigt og samtidig sjovt
Charlotte Grumme –
Tak for igår - det var et rigtig godt og lærerigt chokoladekursus - sjovt, hyggeligt, spændende og meget udbytterigt - en dejlig dag - mange hilsner Charlotte Grumme
Alice Sjurkalina –
Frédérik er enormt dygtig og har masser af viden at dele af, samt gode tips og tricks. Desværre var der meget mere teori end praksis. Man endte det meste af tiden med at stå og lytte og se Frédérik gøre det meste, uden man selv fik lov til f. Eks at temperere chokolade, en del som jeg vil mene er en vigtig del af kurset. Det gik til tider også lidt hurtigt, og nogle af de spørgsmål de andre stilte blev ikke altid besvaret ordenligt. Nå det er sagt, skal man ikke være i tvivl om at man får en masse viden, lækre opskrift og blod på tanden til at eksperimentere hjemme
Sarah Madsen –
Super lærerig, underholdende og inspirerende kursus. Frederick er unik, hans franske tilgang til tingene gør oplevelsen sjov og overhovedet ikke formel. Holdstørrelsen på 8 personer gav plads til at man både kunne arbejde selvstændigt og samtidig få den nødvendige assistance uden at vente på det :) Vil helt sikkert på et kursus hos Terrible igen!
Hanne Asping Dahlgaard –
Efter et spændende chokoladekursus i går, er jeg stadig ret høj af begejstring. Det var virkelig en stor oplevelse at deltage. Jeg glæder mig allerede til at kunne deltage i et andet kursus hos Frederic Terrible en gang i 2020. Hanne Asping
Helle Rønnow –
Det er et virkeligt godt kursus, selv hvis man har tempereret en del, kan man lære noget. Der kommer en masse guldkorn og tips i løbet af de 3.5 timer. Kan varmt anbefales.
Marianne Bech –
Godt kursus lærerigt god inspiration Under hyggelige foŕhold
Bodil Foxby –
Et rigtig fint kursus, hvor der blev lagt vægt på både at se og mærke, hvordan chokoladen skulle være, før man kan lykkes med fremstilling af fyldte chokolader hjemme, samt en større teoretisk forståelse af forskellige typer chokolade. Kan helt klart anbefales.
Pia Sylvester –
Meget lærerigt og underviseren formåede at afmystificere chokoladetemperering - så nu vil jeg glæde mine omgivelser med lækker fyldte chokolader
Karen Nielsen –
nanna st?cker –
En sjov og lærerig måde at bruge en søndag eftermiddag på i en god atmosfære, nu skal jeg i gang med chokoladen selv :-)
Kamma Listoft –
Henriette Enghave –
Super sjovt. Rigtig gode forklaringer på alt om chokolade. Virkelig professionel, men man kan være med hele vejen. Var få på kurset, så rigtig god tid til at få svar på alle spørgsmål. Super.super hyggelige timer. Kommer helt sikkert igen på et af de andre kurser som Frederic holder....og virkelig lækkert at Frederic går så meget op i rengøring undervejs i forløbet uden at det tager tid fra det vigtige...Føler sig meget velkommen.
mai brith graarup –
Det har været en lærerig dag fortalt og vist på en måde der er til at forstå Vil klart anbefale det
Lis Hemmingsen –
Mega god oplevelse og sublim undervisning - kan på det varmeste anbefales. jeg kommer igen !!!!
Helle Simonsen –
Fantastisk stemning. Frederic er super inspirerede. Kan kun anbefale hans kurser
Lis Tonnesen –
Søren Rasmussen –
Christian Poulsen –
Super kompetent og grundig kursusleder, Frédéric førte os fint igennem teknikken omkring temperering og fyldet i chokoladerne. Det var langt nemmere end forventet og Frédéric var tålmodig og venlig. Chokoladerne blev vanvittig flotte og lækre. Det vil helt sikkert blive nemt at anvende teknikken hjemme efterfølgende. Kursusset kan klart anbefales - også selvom man ikke har færdighederne i orden inden.
Helle Thomassen –
Utrolig læring kursus i gode lokaler og behagelig stemning
Marianne Bülow –
Cristina Echenagusia –
Monika Jarnfelt –
Whats's not to like? En fantastisk oplevelse. Temperering af chokoladen blev gennemgået step by step. Nogle smarte triks til at pynte formene. Forskellige ganasher blev lavet. Vi hyggede os gevaldigt. Til sidst, efter 3.5 times underholdning fik man chokoladen med hjem som vi alle lavede fælles Helt klart en dejlig oplevelse som jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg kommer gerne igen
Karen Borg –
Lærerigt og sjovt. En rigtig god kombination af det teoretiske og det praktiske. Tak for et godt kursus.
Johannes Brøgger Andersen –
Sjovt og lærerigt kursus!
Gitte Jørs –
Super godt kursus. Tager gerne afsted en gang til.
Julie pedersen –
Meget lærerigt og underholdende chokoladekursus, samt virkelig gode noter og opskrifter, vi fik tilsendt efterfølgende. Det er dejligt, at man som helt nybegynder kan få succes med kunsten at temperere chokolade og lave lækre, fyldte chokolader. Jeg vil se frem til også at prøve et af de andre kurser, når muligheden byder sig.
Philip Reitzel –
Meget interessant kursus, og Frederic er en inspirerende og god underviser. :-)
Troels Vastrup –
Vi blev med sikker hånd, meget udførligt ført gennem alle de nødvendige teknikker for at kunne lave fyldte chokolader. Fine faciliteter og råvarer. Der var ro og god tid. Alt i alt en rigtig god oplevelse for min (dessert-erfarne) datter og jeg. Troels
Pierre Henriksen –
Good time and great information. I would have appreciated more manual work.
Viktoria Djurdjevic Johansson –
Gitte Hansen –
Lærte meget om chokolade. God stemining
Trine Lund Jensen –
Fantastisk oplevelse og det er bestemt ikke det sidste kursus vi tager hos ham ??? alle pengene værd ?
Marianne Tholstrup Svendsen –
Cat Warner –
Moulded chocolates - insightful, inriching and fun learning experience. And veeryy delicious ? Also loved the coffee break with homemade Danish pastries!!! Will come back!