80 anmeldelser af MACARON
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
700.00 kr.
Varighed: 3 timer 30 minLær alle hemmelighederne om at lave de perfekte macarons – ligesom i Paris.
Du bliver undervist af en fransk konditorchef med mange års erfaring.
Hver deltager får en æske med macarons med hjem (ca. 40 blandede macarons).
Du lærer
– Grundreglerne for at lykkes med smukke macarons i flere farver.
– At lave forskellige cremer og ganaches og fylde skallerne.
– Sprøjte teknikker og bage tips så i får fine runde glatte macarons.
Prisen inkluder
– Råvarer og instruktion
– En pause med kaffe/te
– Kageæsker til transport
– Opskrifterne bliver sendt på e-mail efter kurset
Niveauet er for begyndere.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Susanne Flinck –
Mie Rank Brunberg –
Grundigt og gennemført med et flot udbytte
Karina Mortensen –
Maj Dannemand –
Ulla Ingemann Sommer –
God atmosfære. Det er nu endeligt lykkedes mig at lave lækre macarons. Dejligt med den tilsendte opskrift og vejledning. Kan absolut anbefale kurset.
Rosita Kaae –
Malene Mollerup –
En faglig, dygtig underviser, struktureret og rigtig godt lokale. Kan helt sikkert anbefales, meget professionelt.
Camilla Einfeldt –
Meget lærerigt kursus. Gik ind som nybegynder, som aldrig har lavet en macaron før, og endte med de flotteste og delikate macarons. Ægte succes følelse. Det var bare en rigtig god og hyggelig oplevelse.
Peter Hugreffe Ankersen –
Betina Barbesgaard –
Anne-Mette Lund –
Henriette Enghave –
Så lærerigt….Frederic er virkelig god til at forklare/ vise teknikker/ sikre at alle er med. Tilpas antal med 8 personer på kursus, så der er tid til at man kan spørge og hele tiden se med, når der vises noget. Frederic er simpelthen bare så dygtig og også super humoristisk
Jens Laugesen –
Very educational and fun! Focus on the technique which was needed for our team!
Diana Lenter –
I found this course very interesting, I did some very good macarons and I will try to make them in the future. I recommend for all the persons who wanna try to do something different. Enjoy! And thank you for having me! Regards Diana
charlotte Lynæs –
Fransk præcision, når det er allerbedst! Det er både viden, grundighed, formidling, humor - og fantastisk smag i en og samme pakke.
Sebastien Termeau –
Joana Alves –
A really great course! Frederic made the complicated seem so simple and our macarons turned out so delicious!
Femke Klumper –
My husband and I took the macaron class and loved it. We were always very intimidated with attempting to make ourselves. Chef Terrible does a great job in a nice intimate setting. Would absolutely love to return for the other classes!
–
I can highly recommend the macaroons course at Frederik Terrible's French Pastry School. It was a very cozy, educational and fun experience. And it could be something for you who are just an enthusiast in the kitchen and for you who work as a pastry chef. Frederik gives a lot of professional tips and we have also had plenty of time to discuss different techniques and ideas. I am very happy to see Frederik next time, because I am planning to continue with more courses with him and will try to bring more colleagues and friends with me;)
Iliana Dimova –
Jeg kan varme anbefale makroner kursus hos Frederik Terribles Fransk Konditorskole. Det var en meget hyggelig, lærerig og sjov oplevelse. Og det kunne være noget til dig, der er bare entusiast i køkken og til dig, der arbejder som konditor. Frederik giver nemlig en masse af professionelle tips og vi har havt også god nok tid til at diskutere forskelige tekniker og ideer. Det glæder mig meget at ses Frederik næste gang, for jeg planlæger at forsætter med flere kurser hos ham og vil prøver at medbringer flere kolleger og venner ;)
Aimee Escudero –
I learned a lot from Frederic and he is so kind chef. All I read about the reviews in his class were real. He was so nice to us. Soar high.
Adina Zemanek –
The whole course was absolutely perfect from the beginning to the end. We both, with my friend, enjoyed it very much and we will definitely recommend your courses to our friends. Thank you for very nice Sunday and hopefully see you soon on another course.... :) With kind regards, Adina and Margarita
Julia Spalek –
Frédéric was a great teacher. He explained everything, answered all our questions and adapted speed of the course to the group. We loved the class and getting a box full of delicious macaroons was definitely a bonus! We can definitely recommend it!
Pia Sylvester –
Super dejlig dag - nu er jeg mere end klar til at lave de perfekte marcarons.
Ora Jansen –
Det var virkelig godt, du er både sjov og en god lærermester. Jeg vil klart anbefale det til andre og planlægger allerede at at komme igen på nogle af de andre hold.
Cécile Bardout –
Martin Pontoppidan –
Macaron kursus var en virkelig god oplevelse hvor Frederic tog sig god tid til at fortælle om hans erfaringer inden for faget. Kan klart anbefales!
Lillian Bjerregaard Oddershede –
Karina Larsson –
Fantastisk kursus med god og klar forklaring om processen ved macarons. Kan klart anbefale dette kursus.
Silvana Dan –
Nilas Hjalte Lundt Simonsen –
Altid en god oplevelse! Kan kun anbefales.
Nicolas Sgobba –
It was my second class here and I loved it! Frédéric is a great teacher and he is super funny! Thanks again! See you for the third!
Ana Goidea –
It was a great experience, well structured and organized! Frédéric gave us lots of good advice and instructions and answered all the questions we had. Went home with delicious macarons and knowledge to make more :)
Olga Baltzersen –
Katrine Nygaard –
Frederic var meget professionel og meget dygtig. Et virkelig godt og lærerigt kursus. Varme anbefalinger herfra:)
michael mortensen –
Min datter og jeg havde en fantastisk oplevelse med at lave Macaron med Fréderíc. Kan absolut anbefales :-)
Katarina Skovsende –
Vi var fire veninder afsted for at lave macarons, og det blev en både hyggelig og lærerig oplevelse. Frédéric er utroligt passioneret omkring sit fag og er derudover god til at lære fra sig og sørge for, at alle kan følge med. Vi vil klart anbefale macaron-kurset til alle macaron-elskere.
–
A delightful baking experience!!!It has been very enjoyable and informative Sunday afternoon, Frédéric is a great teacher. Great Macarons course delivered with great attention to detail and with extremely satisfying results, which I never achieved at home. Now I feel more confident to get into more baking on my own :)
Louise Lundstrøm Nielsen –
Det var en super god oplevelse. Det var helt tydeligt,at Frédéric er dygtig til sit håndværk og god til at lære fra sig. Han forklarede meget grundigt omkring teknikken og fremgangsmåden - og vi lærte meget ift. forskellige teknikker, tricks til at se om dejen er færdig (ikke helt nemt med macarons), sprøjteteknik og tips ift. farvning og smage. Virkelig lærerigt. Frédéric er som person rolig, afslappet og meget behagelig.
Pil Marie Gilkær-Bernard –
We love going to Frederic Terrible’s classes. We learn, share, and all in all spend a wonderful time in the kitchen, also coming back home with perfect macarons, recipes and a bit more savoir-faire in our hands. Warmly recommended.
Anne Sofie Westergren Hendel –
Frédéric er den mest passionerede og engagerede underviser, hvilket virkelig gør kurset til noget særligt. Kurset er perfekt afstemt i forhold til tid i køkkenet og løbende pauser med tips og tricks. Når Frédéric fortæller og forklarer, så forstår man hurtigt, hvor meget viden om teknikker og råvarer det rent faktisk kræver at lykkedes med en macaron. Frédéric deler heldigvis gavmildt ud af sin viden, og man går virkelig klogere fra kurset - ikke kun med mod på at prøve i eget køkken, men også med forståelsen for hvor det plejer at gå galt. Vi var to veninder afsted og vil anbefale det til alle!
jessica hughes –
Great class for Macarons with all the information to try it again! Also great to take so many home!
–
Fantastisk kursus i macaron, vi kom hele vejen rundt og fik alle små og store fif med os hjem. opmærksom underviser med godt humør. alle lavede flotte velsmagende kager og gik glade og stolte der fra. vi kommer helt sikkert tilbage.
–
Som førstegangs bager af macarons, var jeg meget imponeret over underviserens formidling af både teori og praksis, iøvrigt med den skønneste franske accent. Kurset blev afholdt i afslappede og hyggelige omgivelser, krydret med hygge og god humor. Det var sjovt og meget udbytterigt og jeg kan kun anbefale Frederic Terrible.
Lola Caballero –
Tanya LaBarre –
This experience has been fun and exciting whilst learning how to make delicious macarons. I would recommend this class to anyone who is interested in baking and is up for a fun challenge.
Zsofia Kadar –
Very informative and nice course, perfect as a present to anyone who likes baking.
Mariann Urban –
Natalia Krygier –
Absolutely fantastic experience. The classes very easy to follow and in a nice atmosphere. Recommend!!!
Kristina Zapp –
Tania Vanessa Salazar –
Super godt oplevelse
Mariam Mistry –
Hyggeligt og lærerigt. Brugbare råd og perfekte omgivelser. Alt i alt en super oplevelse.
Tinna Pickart –
Virkelig lærerigt macaron kursus med mange gode fif. Hyggelig atmosfære hvor der er god tid til alle deltager. Man varmt anbefales
Cristina Echenagusia –
Super talented chef, amazing kitchen and set-up and delicious desserts :) Third class I take with Frederic!
Line Nielsen –
Eva Peillex –
Great afternoon with Frédéric! My boyfriend and I loved the class and its atmosphere! Time flies super fast when you are having a good time! We are looking forward to register for a new session :)
Balpreet Kaur –
It was a great day with chef Terible. The class is fun, very well structured. You leave with macarons that are delicious and beautiful. I would recommend this for anyone who would like to have a fun, social afternoon.
Grace Ann Puczynski –
5 stars says it all🤗
Eva Bergh –
Hyggligt och lärorikt. Mycket väl organiserat.
Malin Bergh Pedersen –
Macaronkursus'et var SUPER :) Det var let at følge med og man fik lært mange gode tips. Det gik i ok tempo så alle kunne følge med. Kan klart anbefales :)
Mona Utoft –
Charlotte Munkholm-Larsen –
En helt igennem god oplevelse på højt fagligt niveau, meget fin pædagogik, hyggeligt og vedkommende stemning - og flotte macarons kom der ud af alle anstrengelserne! Kurset kan varmt anbefales.
Holger Krawczyk –
Marie Kruse –
Rigtig god og professionel undervisning i dejlige omgivelser
Rikke Slivsgaard –
Vi blev styret godt igennem macaron. Det lykkes for alle.
Susanne Larsen –
Det var et rigtigt dejligt kursus. Veltilrettelagt og struktureret.
Camilla Dyhr –
Camilla Hansen –
Maren Raun Fjordside –
Steffen Fjordside –
Inge Togo –
Jan Amdi Letvad –
Meget lærerigt kursus, med en særdeles dygtig og meget engageret underviser. Rigtig godt og beskrivende materiale af opskrift og fremgangsmåde, der efterfølgende tilsendes.
Emma Björnsson –
Fantastic opportunity to learn how to make macarons! Great teacher! Explain all steps in a detailed but easy way. Will absolutely come back for more in soon future!
Tine Thers Hansen –
En god oplevelse sammen med min mor og søster. Lækre maracons
Yvonne Ball –
Anna Pelvig –
Vi havde en hyggelig og læreri eftermiddag i køkkenet hos Terible, og hjembragte en flot kasse med makarons, der er blevet beundret og prøvesmagt af vores nærmeste. Stor respekt for Frederic’s evne til at holde orden i et køkken med 9 amatører samtidig med at vi fik detaljeret og pædagogisk vejledning. Super dag ?
Maria Jose –
Great class! Frederic is a great teacher, he explains everything in detail and very carefully. The class atmosphere is very calm but entertaining at the same time. I would highly recommend the macaron class :)
Alya Sørensen –
Fantastic experience - macaroons baking class in the center of Copenhagen! Frédéric is not only highly skilled professional pastry chef, but a truly gifted teacher. Made a great practice evening for a mixed group of those who loves and knows how to make macaroons and those who never did it before. And it is a great reward - to leave the class with big box of fresh, delicious, self-made macaroons!!! Also 5 stars for greatly equipped classroom-kitchen and a bonus chocolate cake. Best way to spend evening in Frederiksberg. Reserve some time - it takes good 3,5-4 hours to learn how to bake happiness :)
Annika Karas-Jensen –
Fantastisk macaronskursus i dag med Frederic! Det var super professionelt, små hold med kun 8 elever, så der var tid til alle vores spørgsmål. Kom hjem med masser af gode tips og tricks og ikke mindst en lækker boks med macarons. Jeg kommer helt klart tilbage til et af de andre kurser
Malene Fylking-Nielsen –
Var til et fantastisk Macaron-arrangement i dag. Blev klogere på den lille kage og nød godt af Frederic Terribles venlige og kompetente undervisning. Kan kun anbefales!