CROISSANT

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 2 kundeanmeldelser
(2 kundeanmeldelser)

650.00 DKK

Varighed: 3 timer 30 min

En rigtig croissant skal være luftig med en sprød skorpe, og den skal smelte i munden. Duft og smag af en nybagt smørcroissant er en oplevelse i sig selv.

Frédéric vores franske konditorchef med mange års erfaring vil guide Jer igennem alle de forskellige bageteknikker som at folde og rulle dejen, for at lave ægte franske smørbagte croissanter. Der bliver fremstillet i alt 3 forskellige slags croissanter.

Kurset indeholder en pause, hvor der bliver serveret lidt kaffe/te. Croissanterne som du ikke når at spise på kurset bliver pakket i poser, så du kan tage dem med hjem. Du får også noget ubagt croissantdej, som kan fryses og bages derhjemme.

Prisen inkluderer
– Råvarer og instruktion
– En pause med kaffe/te
– En pose nybagte croissanter med hjem til familie og venner
– Noget ubagt croissantdej som kan fryses og bages derhjemme
– Opskrifterne bliver sendt på e-mail efter kurset

Bemærk
Processen med at lave croissanter er en udfordring og tidskrævende, derfor vil vi gøre forarbejdet for at sikre, at du vil være i stand til at nyde dine croissanter i slutningen af kurset. Men du vil stadig gennemgå alle faser i løbet af kurset.

Der er maximum 8 deltagere per hold.
Niveauet er for begyndere.
Vær opmærksom på, at kurset evt. kan tage lidt længere tid.

650.00 DKK

2 Plads(er) tilbage

650.00 DKK

7 Plads(er) tilbage

650.00 DKK

6 Plads(er) tilbage

650.00 DKK

6 Plads(er) tilbage

650.00 DKK

8 Plads(er) tilbage

650.00 DKK

8 Plads(er) tilbage

2 visninger af CROISSANT

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Hannah Bolinger

    Fantastic! Chef Frédéric is incredibly personable and provides lots of tips. His passion for making a quality croissant is palpable. The class size is small and the course is very well organized.

  2. Vurderet 5 ud af 5

    Karen Nielsen

    Super croissantkursus – med en meget dygtig lærer. Masser af små tips og tricks, som man ikke kan læse sig til på nettet eller udlede af diverse youtube videoer. Som min veninde, der havde givet mig kurset i fødselsdagsgave, sagde om det færdige resultat: Måske den bedste croissant jeg har smagt. Så får man mod på at forsøge sig i eget køkken.

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *