26 anmeldelser af CROISSANT
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
700.00 kr.
Varighed: 3 timer 30 minEn rigtig croissant skal være luftig med en sprød skorpe, og den skal smelte i munden. Duft og smag af en nybagt smørcroissant er en oplevelse i sig selv.
Frédéric vores franske konditorchef med mange års erfaring vil guide Jer igennem alle de forskellige bageteknikker som at folde og rulle dejen, for at lave ægte franske smørbagte croissanter. Der bliver fremstillet i alt 3 forskellige slags croissanter.
Kurset indeholder en pause, hvor der bliver serveret lidt kaffe/te. Croissanterne som du ikke når at spise på kurset bliver pakket i poser, så du kan tage dem med hjem. Du får også noget ubagt croissantdej, som kan fryses og bages derhjemme.
Prisen inkluderer
– Råvarer og instruktion
– En pause med kaffe/te
– En pose nybagte croissanter med hjem til familie og venner
– Noget ubagt croissantdej som kan fryses og bages derhjemme
– Opskrifterne bliver sendt på e-mail efter kurset
Bemærk
Processen med at lave croissanter er en udfordring og tidskrævende, derfor vil vi gøre forarbejdet for at sikre, at du vil være i stand til at nyde dine croissanter i slutningen af kurset. Men du vil stadig gennemgå alle faser i løbet af kurset.Niveauet er for begyndere.
Vær opmærksom på, at kurset evt. kan tage lidt længere tid.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
karen bonnor –
Helt fantastik!! Lærte utrolig meget på en meget behagelig måde.
Anne Olsen –
Super inspirerende 4 timer. Det er utroligt hvor meget faglighed der kan være i at lave croissanter. Kurset levede fuldt ud op til forventningerne og dejligt at være i selskab med Frederic der er entusiastisk om sit fag.
Mette Marie Sarbo –
Meget lærerigt. En rigtig god oplevelse.
Carl Johan Andersen –
Frederic er yderst kompetent - både inde for sit sag, men han er også god som underviser til at lære fra sig. Hvis man selv er lidt af en kagenørd, så svarer han beredvilligt på alle spørgsmål og mere til. Alt i alt en 10/10 oplevelse.
Tobias H.H.Bertelsen –
God stemning, let at følge og god praktisk info. Gode lokaler og udstyr var i orden. Kursus kan anbefales varmt... jeg kommer igen.
Zsuzsanna Fogarasy-Zolyomi –
I found the course very educative, precise and French. :) It is always impressive to see someone being that passionate about pastries as Frederic. I really enjoyed the course and am super grateful for the extra background information and tricks I got.
Unna Küssner –
Lisbeth Christensen –
Michael Zeeberg –
Super kursus, veltilrettelagt, meget informativt og præsenteret på en måde hvor vi alle kunne følge med. Derudover var det både sjovt og underholdende, Frederic er en lun fætter, som absolut ikke har mistet sit franske touch! .... og croissant'erne blev fantastiske.
Line Gade –
We thoroughly enjoyed the croissant class and have come home with not only delicious croissants and dough but also a lot of knowledge about the process of croissant making and the confidence to try it at home. Frédéric was a very good instructor, knowledgeable, opinionated and funny. I wholeheartedly reccomed this class.
Charlotte Havn –
David Cirona –
The class was fun and informative. We had lots of questions and Frederik answered them and made the explanations clear and concise. I look forward to trying his other classes.
Zsofia Kadar –
Really nice and well organized course with great croissants at the end. Frédéric answered all our questions - and we had many. Highly recommended course. Can be a nice present.
Martin Bakkegaard –
Kanon kursus - fyldt med passion og smør!
Peter Deichmann –
Det var en både hyggelig og lærerig eftermiddag ud i croissant - den halvmåne formede - håndværkets stolte traditioner. Dertil også en iteressant indføring i mel og smør kvalitet's betydning. Eftermiddagen sluttede med pakning af en stor portion af egne croissanter der blev vel modtaget af enyderst tilfreds familie og ydermere butterdej til en omgang mere i eget køkken på et senere tidspunkt. Efterfølgende morgen var der stadig til en gang sprøde croissanter. Alt i alt et meget vellykket kursus.
Peter Zhelder –
”Jeg har været på croissantkursus” - folk ser lidt underligt på en. Men kan man lide croissanter, så er det bare med at melde sig til. Det foregår i skønne lokaler på Frederiksberg, med en meget entusiastisk Frédéric Terrible ved roret. Kurset er veltilrettelagt. Tiden udnyttes optimalt og man får hjælp og svar på alt. Man får også kaffe og macarons… (bedste reklame for et macaron-kursus.) Frédéric tegner og fortæller om temperatur, mel, hævning, gær og alt det andet. Han deler ud af sin store viden med charme og humor. At møde et menneske, der er dygtig til sit fag er altid en god oplevelse. Når det kombineres med stolthed over sit fag…så er det rigtig godt! Er jeg blevet god..? Man siger, at for at blive rigtig god til noget, skal man bruge 10.000 timer på det. Jeg mangler så bare 9.989 timer – så skulle den være der. Men Monsieur Terrible er et rigtig godt sted at begynde!
Linette Breinholm –
Super godt kursus
Connie Torp –
God gennemgang og dejlige croissanter med hjem. Helt klar parat til at prøve kræfter hjemme. Frederic er en god underviser
Stine Elizabeth Rasmussen –
Lene Kristoffersen –
Total entusiasme og enorm viden. Mr Terrible brænder for sit fag, og det smitter! Rigtig fin dag, fint 'værksted' og højt, højt fagligt niveau
Mette Kuhlen Gullach –
Fantastisk kursus. Du får fornemmelsen for det at bage croissanter kombineret med al teorien bag. Skal helt klart på flere af kurserne.
Søren Stauning –
Johanne Katz –
Caroline Møller –
Kurset var super sjovt. Kursusholderen Frederic var god til at forklare og vise frem de forskellige metoder og trin som er i det at lave croissanter. Han var utrolig imødekommende og underholdende igennem hele kurset. Holdet var lille (5 stk.) som gjorde at Frederic havde tid til at vejlede os alle sammen gennem alle trinnene. Jeg synes kurset var fantastisk! Hvis man er glad for autentiske franske croissanter eller glad for weinerbrød er det en god og sjov mulighed til at lære at lave det selv, med almindelig redskaber som findes i de fleste hjemme køkkener!
Karen Nielsen –
Super croissantkursus - med en meget dygtig lærer. Masser af små tips og tricks, som man ikke kan læse sig til på nettet eller udlede af diverse youtube videoer. Som min veninde, der havde givet mig kurset i fødselsdagsgave, sagde om det færdige resultat: Måske den bedste croissant jeg har smagt. Så får man mod på at forsøge sig i eget køkken.
Hannah Bolinger –
Fantastic! Chef Frédéric is incredibly personable and provides lots of tips. His passion for making a quality croissant is palpable. The class size is small and the course is very well organized.