Croissant
700.00 kr.
Duration: 3 hours 30 min
During this hands-on class, you learn how to make by hand your own buttery croissants! The smell and taste of a true butter croissant is very special.
Frédéric our French pastrychef with many years of experience will guide you through all the different techniques of making croissants including kneading, rolling and folding the dough. We will make 3 different kinds of croissants.
We will have a break with coffee/tea and enjoy our homemade croissants.
Try a few of your croissants and bring the rest of them home to share with your family.
You will also get some dough home that you can freeze and bake at home.
The price includes
– Ingredients and instruction
– A break with coffee/tea
– Paper bag for transport
– Some dough home that you can freeze and bake at home
– Recipes will be sent by e-mail after the course
Note
Croissant dough requires a lot of time, therefore we will be doing the prep work for certain stages to ensure that you’ll be able to enjoy your viennoiseries at the end of the course. You’ll still work these stages during the course.
The class will be in English
This class is perfect for beginners
Please note that the course may take a bit longer time
karen bonnor –
Helt fantastik!! Lærte utrolig meget på en meget behagelig måde.
Anne Olsen –
Super inspirerende 4 timer. Det er utroligt hvor meget faglighed der kan være i at lave croissanter. Kurset levede fuldt ud op til forventningerne og dejligt at være i selskab med Frederic der er entusiastisk om sit fag.
Mette Marie Sarbo –
Meget lærerigt. En rigtig god oplevelse.
Carl Johan Andersen –
Frederic er yderst kompetent - både inde for sit sag, men han er også god som underviser til at lære fra sig. Hvis man selv er lidt af en kagenørd, så svarer han beredvilligt på alle spørgsmål og mere til. Alt i alt en 10/10 oplevelse.
Tobias H.H.Bertelsen –
God stemning, let at følge og god praktisk info. Gode lokaler og udstyr var i orden. Kursus kan anbefales varmt... jeg kommer igen.
Zsuzsanna Fogarasy-Zolyomi –
I found the course very educative, precise and French. :) It is always impressive to see someone being that passionate about pastries as Frederic. I really enjoyed the course and am super grateful for the extra background information and tricks I got.
Unna Küssner –
Lisbeth Christensen –
Michael Zeeberg –
Super kursus, veltilrettelagt, meget informativt og præsenteret på en måde hvor vi alle kunne følge med. Derudover var det både sjovt og underholdende, Frederic er en lun fætter, som absolut ikke har mistet sit franske touch! .... og croissant'erne blev fantastiske.
Line Gade –
We thoroughly enjoyed the croissant class and have come home with not only delicious croissants and dough but also a lot of knowledge about the process of croissant making and the confidence to try it at home. Frédéric was a very good instructor, knowledgeable, opinionated and funny. I wholeheartedly reccomed this class.
Charlotte Havn –
David Cirona –
The class was fun and informative. We had lots of questions and Frederik answered them and made the explanations clear and concise. I look forward to trying his other classes.
Zsofia Kadar –
Really nice and well organized course with great croissants at the end. Frédéric answered all our questions - and we had many. Highly recommended course. Can be a nice present.
Martin Bakkegaard –
Kanon kursus - fyldt med passion og smør!
Peter Deichmann –
Det var en både hyggelig og lærerig eftermiddag ud i croissant - den halvmåne formede - håndværkets stolte traditioner. Dertil også en iteressant indføring i mel og smør kvalitet's betydning. Eftermiddagen sluttede med pakning af en stor portion af egne croissanter der blev vel modtaget af enyderst tilfreds familie og ydermere butterdej til en omgang mere i eget køkken på et senere tidspunkt. Efterfølgende morgen var der stadig til en gang sprøde croissanter. Alt i alt et meget vellykket kursus.
Peter Zhelder –
”Jeg har været på croissantkursus” - folk ser lidt underligt på en. Men kan man lide croissanter, så er det bare med at melde sig til. Det foregår i skønne lokaler på Frederiksberg, med en meget entusiastisk Frédéric Terrible ved roret. Kurset er veltilrettelagt. Tiden udnyttes optimalt og man får hjælp og svar på alt. Man får også kaffe og macarons… (bedste reklame for et macaron-kursus.) Frédéric tegner og fortæller om temperatur, mel, hævning, gær og alt det andet. Han deler ud af sin store viden med charme og humor. At møde et menneske, der er dygtig til sit fag er altid en god oplevelse. Når det kombineres med stolthed over sit fag…så er det rigtig godt! Er jeg blevet god..? Man siger, at for at blive rigtig god til noget, skal man bruge 10.000 timer på det. Jeg mangler så bare 9.989 timer – så skulle den være der. Men Monsieur Terrible er et rigtig godt sted at begynde!
Linette Breinholm –
Super godt kursus
Connie Torp –
God gennemgang og dejlige croissanter med hjem. Helt klar parat til at prøve kræfter hjemme. Frederic er en god underviser
Stine Elizabeth Rasmussen –
Lene Kristoffersen –
Total entusiasme og enorm viden. Mr Terrible brænder for sit fag, og det smitter! Rigtig fin dag, fint 'værksted' og højt, højt fagligt niveau