Croissant

(15 customer reviews )

650.00 DKK

Duration: 3 hours 30 min

During this hands-on class, you learn how to make by hand your own buttery croissants! The smell and taste of a true butter croissant is very special.

Frédéric our French pastrychef with many years of experience will guide you through all the different techniques of making croissants including kneading, rolling and folding the dough. We will make 3 different kinds of croissants.

We will have a break with coffee/tea and enjoy our homemade croissants.
Try a few of your croissants and bring the rest of them home to share with your family.
You will also get some dough home that you can freeze and bake at home.

The price includes
– Ingredients and instruction
– A break with coffee/tea
– Paper bag for transport
– Some dough home that you can freeze and bake at home
– Recipes will be sent by e-mail after the course

Note
Croissant dough requires a lot of time, therefore we will be doing the prep work for certain stages to ensure that you’ll be able to enjoy your viennoiseries at the end of the course. You’ll still work these stages during the course.

The class will be in English
Maximum 8 participants for this session
This class is perfect for beginners
Please note that the course may take a bit longer time

Order
Class in English   
SATURDAY 02 NOVEMBER 2019 | 10:00-13:30
6 in stock
Class in English   
SUNDAY 12 JANUARY 2020 | 14:00-17:30
8 in stock
Class in English   
SUNDAY 09 FEBRUARY 2020 | 14:00-17:30
8 in stock
    Rated 5 out of 5

    David Cirona

    Review in English

    The class was fun and informative. We had lots of questions and Frederik answered them and made the explanations clear and concise. I look forward to trying his other classes.

    Rated 5 out of 5

    Zsofia Kadar

    Review in English

    Really nice and well organized course with great croissants at the end. Frédéric answered all our questions - and we had many. Highly recommended course. Can be a nice present.

    Rated 5 out of 5

    Martin Bakkegaard

    Review in Danish

    Kanon kursus - fyldt med passion og smør!

    Rated 5 out of 5

    Peter Deichmann

    Review in Danish

    Det var en både hyggelig og lærerig eftermiddag ud i croissant - den halvmåne formede - håndværkets stolte traditioner. Dertil også en iteressant indføring i mel og smør kvalitet's betydning. Eftermiddagen sluttede med pakning af en stor portion af egne croissanter der blev vel modtaget af enyderst tilfreds familie og ydermere butterdej til en omgang mere i eget køkken på et senere tidspunkt. Efterfølgende morgen var der stadig til en gang sprøde croissanter. Alt i alt et meget vellykket kursus.

    Rated 5 out of 5

    Peter Zhelder

    Review in Danish

    ”Jeg har været på croissantkursus” - folk ser lidt underligt på en. Men kan man lide croissanter, så er det bare med at melde sig til. Det foregår i skønne lokaler på Frederiksberg, med en meget entusiastisk Frédéric Terrible ved roret. Kurset er veltilrettelagt. Tiden udnyttes optimalt og man får hjælp og svar på alt. Man får også kaffe og macarons… (bedste reklame for et macaron-kursus.) Frédéric tegner og fortæller om temperatur, mel, hævning, gær og alt det andet. Han deler ud af sin store viden med charme og humor. At møde et menneske, der er dygtig til sit fag er altid en god oplevelse. Når det kombineres med stolthed over sit fag…så er det rigtig godt! Er jeg blevet god..? Man siger, at for at blive rigtig god til noget, skal man bruge 10.000 timer på det. Jeg mangler så bare 9.989 timer – så skulle den være der. Men Monsieur Terrible er et rigtig godt sted at begynde!

    Rated 5 out of 5

    Linette Breinholm

    Review in Danish

    Super godt kursus

    Rated 5 out of 5

    Connie Torp

    Review in Danish

    God gennemgang og dejlige croissanter med hjem. Helt klar parat til at prøve kræfter hjemme. Frederic er en god underviser

    Rated 4 out of 5

    Stine Elizabeth Rasmussen

    Rated 5 out of 5

    Lene Kristoffersen

    Review in Danish

    Total entusiasme og enorm viden. Mr Terrible brænder for sit fag, og det smitter! Rigtig fin dag, fint 'værksted' og højt, højt fagligt niveau

    Rated 5 out of 5

    Mette Kuhlen Gullach

    Review in Danish

    Fantastisk kursus. Du får fornemmelsen for det at bage croissanter kombineret med al teorien bag. Skal helt klart på flere af kurserne.

    Rated 5 out of 5

    Søren Stauning

    Rated 5 out of 5

    Johanne Katz

    Rated 5 out of 5

    Caroline Møller

    Review in Danish

    Kurset var super sjovt. Kursusholderen Frederic var god til at forklare og vise frem de forskellige metoder og trin som er i det at lave croissanter. Han var utrolig imødekommende og underholdende igennem hele kurset. Holdet var lille (5 stk.) som gjorde at Frederic havde tid til at vejlede os alle sammen gennem alle trinnene. Jeg synes kurset var fantastisk! Hvis man er glad for autentiske franske croissanter eller glad for weinerbrød er det en god og sjov mulighed til at lære at lave det selv, med almindelig redskaber som findes i de fleste hjemme køkkener!

    Rated 5 out of 5

    Karen Nielsen

    Review in Danish

    Super croissantkursus - med en meget dygtig lærer. Masser af små tips og tricks, som man ikke kan læse sig til på nettet eller udlede af diverse youtube videoer. Som min veninde, der havde givet mig kurset i fødselsdagsgave, sagde om det færdige resultat: Måske den bedste croissant jeg har smagt. Så får man mod på at forsøge sig i eget køkken.

    Rated 5 out of 5

    Hannah Bolinger

    Review in English

    Fantastic! Chef Frédéric is incredibly personable and provides lots of tips. His passion for making a quality croissant is palpable. The class size is small and the course is very well organized.