GAVEKORT

Til jul, din mors fødselsdag eller bare fordi du vil glæde en person.

Ønsker du at forære et gavekort til et kursus, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Vi prøver at gøre denne verden sødere og har en bred vifte af spændende kage, chokolade, og dessert oplevelser at vælge imellem.

Udfyld formularen med kontaktoplysninger på både dig og modtageren. Vil du give et bestemt kursus på en bestemt dato, skal du oplyse dette. Så sørger vi for at reservere plads. Ønsker du at give et valgfrit kursus, kan modtageren efterfølgende bestille kurset. Vi tager forbehold for udsolgte kurser.

Du modtager en bekræftelse med vores bankkonto informationer og et gavekort nummer, som du skal notere i tekst feltet ved betaling. Du bankoverfører herefter 650 DDK. pr. gavekort. Når du har indbetalt beløbet på vores konto, sender vi en email med en vedhæftet pdf-fil med gavekortet, som kan printes eller sendes videre til modtageren.

Derefter kan modtageren vælge det ønskede kursus på www.terrible.dk. Dette skal bestilles via email og ikke via hjemmesiden. Oplys gavekort nummeret ved bestilling. Så reserverer vi en plads og sender en bekræftelse. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder.